Linguistic Bibliography

Search

Your search for '"Iliria"' returned 10 results. Modify search

Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

7 more results not shown.

Get access

Iliria nën Romë. Karakteri, zakonet dhe besimi i Ilirëve. Gjuha e Ilirëve

  • [Article]
  • Author: Patsh, Karl
  • Translated Title: Illyria under Rome. Character, habits and belief of the Illyrians. The Illyrian language
  • Journal: Jehona e re
  • Publication Year: 2005
  • ISSN: 1857-6354
  • Descriptors: Language:
  • Descriptors: Subject:

Shqipja standarde dhe gjendja aktuale e përdorimit të saj : konferencë shkencore (Prishtinë, 27 maj 2010)