Search

Your search for 'keyword:( "Translation" )' returned 7,393 results. Modify search


Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

7,390 more results not shown.

Purchase Access

Si të na njohë tjetri përmes përkthimit

Kritika përkthimore dhe pastërtia e gjuhës

Ernest Koliqi - përkthyes (sprovë për një analizë të disa përkthimeve të tij më kuptimplote)