Linguistic Bibliography

Search

Your search for 'keyword:( "Onomastics" )' returned 94 results. Modify search

Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

91 more results not shown.

Get access

Fjalor i shqipes truallsore të Maqedonisë

 • [Reviewed Book]
 • Author: Murati, Qemal
 • Publisher: Album, Tetovë
 • Publication Year: 1998
 • Series: Biblioteka visare kombëtare,
 • Descriptors: Language:
 • Descriptors: Subject:
 • Reviews:
   • Gjuha jonë Date: 1999
  • |
   • Studime albanologjike Date: 2000

Pasuria e shqipes me fjalë dhe trajta fjalësh pasive nga onomastika

Gjurmime onomastike