Linguistic Bibliography

Search

Your search for '"1728-4813"' returned 1 result. Modify search

Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

Vepra

 • [Reviewed Book]
 • Author: Xhuvani, Aleksandër
 • Publisher: Inst. i Gjuhësisë dhe i Letërsisë i Akad. së Shkencave e RPSSH, Tiranë
 • Publication Year: 1990
 • Series: Trashëgimi kulturor i popullit shqiptar, 18
 • Descriptors: Language:
 • Descriptors: Subject:
 • volumes:
   • II : Përgatitur e pasjisur me shënime nga Mahir Domi
  • |
   • Gjuha jonë Date: 1993