Linguistic Bibliography

Search

Your search for 'keyword:( "Twentieth century" )' returned 192 results. Modify search

Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

189 more results not shown.

Get access

Androkli Kostallari dhe gjuhësia shqiptare e gjysmës së dytë të shekullit XX

Vlerësimi i gjuhës dhe i kulturës arbëreshe në letërkëmbimin e Androkli Kostallarit

Studimet e Androkli Kostallarit në fushën e fjalëformimit të gjuhës shqipe