Linguistic Bibliography

Search

Your search for 'keyword:( "Negation" )' returned 7 results. Modify search

Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

4 more results not shown.

Get access

Disa parametra sintaksorë të gjuhës shqipe

Vlera kuptimore dhe sintaksore e mohimit në frazat me fjali të nënrenditur kohore

Gjuhët mononegative dhe polinegative : dallime dhe përqasje në kuadrin e fjalisë mohore (vështrim krahasues)