Linguistic Bibliography

Search

Your search for 'keyword:( "Aktionsart" )' returned 3 results. Modify search

Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

Aspekti dhre nyja : dukuri ekuivalenter gramatikore?

Aspekti dhe mënyrat e veprimit foljor në gjuhën shqipe

Mbi klasifikimin foljor të ashtuquajtur aktionsart