Index Islamicus

Search

Your search for 'keyword:( "Manuscript collections" )' returned 3 results. Modify search

Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

Katalog: Dorëshkrime arabe në Kosovë

Bibliography: Index Islamicus

Arnavutluk devlet arşivleri Osmanlı yazmalar kataloğu. Katalogu i dorëshrimeve Osmane ne arkivat e Shqiperise. Ottoman manuscripts catalog of Albanian state archives

Bibliography: Index Islamicus

Dorëshkrimet islame në Bibliotekën Kombëtare dhe në Arkivin Qendror në Tiranë. (Summary: Islamic manuscripts in the National Library and Central Archives in Albania.)

Bibliography: Index Islamicus