Bibliography of Slavic Linguistics

Search

Your search for 'keyword:( "Register" )' returned 6 results. Modify search

Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

3 more results not shown.

Get access

Russkie predloženija s predikativami na -o v kommunikativnom aspekte

Veçori themelore të dukurive gramatikore në stilin juridiko-administrativ në gjuhën shqipe në përqasje me gjuhët ruse dhe angleze

Parcellirovannye konstrukcii v strukture sovremennogo gazetnogo teksta