Bibliography of Slavic Linguistics

Search

Your search for 'keyword:( "Toponymy" )' returned 2 results. Modify search

Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

Gjurmë të latinitetit dhe romanitetit ballkanik në toponiminë e Kosovës

Pjesëmarrja e gjuhës turke në formimin e diasa toponimeve në Republikën e Maqedonisë së Veriut