Linguistic Bibliography

Search

Your search for '"Gjuha shqipe"' returned 3 results. Modify search

Did you mean: "(gjuha shqipe)"

Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

Gjuha shqipe në kishë

 • [Book]
 • volumes:
  • Author: Beduli, Dhimitër
  • Publisher: Kisha Orthodokse Autoqefale të Shqipërisë, Tiranë
  • Publication Year: 1997
  • Descriptors: Language:
  • Descriptors: Subject:

  Gjuha shqipe në shtratin e Prokrustit

  Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare në Zvicër : (mbështetur në të dhënat dialektore dhe sociolinguistike)