Search

Your search for 'dc_creator:( "Topalli, Tefë" ) OR dc_contributor:( "Topalli, Tefë" )' returned 51 results. Modify search


Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

48 more results not shown.

Purchase Access

Identitete gjuhësore dhe kulturore

 • [Book]
 • Translated Title: Linguistic and cultural identities
 • volumes:
  • Publisher: Univ. i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, Shkodër
  • Publication Year: 2010
  • Series: Studime shqiptare, 15
  • Descriptors: Subject:

  Komisia Letrare e Shkodrës – Kongresi i parë drejtshkrimor i gjuhës shqipe