Search

Your search for 'keyword:( "Comparative linguistics" )' returned 1 result. Modify search

Sort Results by Relevance | Newest titles first | Oldest titles first

Pasqyrime të mënyrës lidhore të foljes në disa gjuhë indoevropiane (sanskritishte, greqishte, latinishte, gjermanishte dhe sllavishte)